onnellista-uutta-vuotta-2017-2

Vuosi 2016, kiitos. Kiitos aurinkoisesta keväästä, kiitos kesän lämpimistä sadepäivistä, kiitos tästä hurjaakin hurjemmasta vuodesta. Saimme pistää pystyyn ihanaverstaan, palaveerata nimiehdotuksista, opetella uusia temppuja puusepänkoneiden kanssa, kävellä monta kertaa luonnossa puiden keskellä, ja ennen kaikkea saimme tehdä töitä yhdessä. Koska se on lopulta se kaikista paras osuus työnteossa. Että saa tehdä yhdessä.

ihanaverstas-hyvaa-uutta-vuotta-3

Keskiyöllä vuoden vaihteessa teemme toivomukset seuraavalle vuodelle, koska tässä hetkessä on taikaa. Sellaista taikaa, joka vahvistuu kun siihen jaksaa uskoa.

Toivomme, että vuonna 2017 puut saavat kasvaa entistä korkeammalle, ja että huonekaluja rakennetaan vieläkin enemmän kierrätyspuusta. Toivomme, että ihmiset lakkaisivat heittämästä esineitä pois, ja että voisimme yhdessä opetella asioiden korjausta uuden ostamisen sijaan. Toivomme, että saamme ensimmäiset omat huonekalumallit valmiiksi kevään aikana, ja pienen tuoteperheen ulos loppuvuoteen mennessä. Vuoden 2017 aikana tahdomme tavata asiakkaita oman brändimme kanssa monta kertaa, ja tuottaa ihmisille iloa, energiaa ja hauskoja ideoita. Tahdomme kävellä paljon luonnossa, oppia lisää temppuja huonekalujen rakennuksessa, nauttia myös vapaa-ajasta, ja kaikista eniten toivomme, että saamme tehdä yhä useammin töitä yhdessä.

ihanaverstas-hyvaa-uutta-vuotta-4

Naurua, lämpöä, valoa ja erittäin suurta onnea toivomme myös kaikille muille, tutuille ja tuntemattomille. Pysykää kuulolla, toivottavasti nähdään pian!

Mitä toiveita sinulla on uudelle vuodelle?

ihanaverstas-hyvaa-uutta-vuotta-2

Advertisements
Posted by:anu

Helsinkiläinen puuseppä, jonka intohimoina sisustuksen lisäksi ovat luontoretkeilyt, kirjallisuus ja ruokaelämykset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s