AnujaEve-1

Hei!

Olemme puusepät Anu ja Eve, ja meillä on missio. Haluamme olla rakentamassa maailmaa, jossa kertakäyttökulttuuria ei tunneta. Maailmaa, jossa esineiden laatua arvostetaan ja niistä pidetään hyvää huolta. Puuseppinä tahdomme valmistaa tuotteita, jotka säilyvät sukupolvelta toiselle.

Tiedämme, että se ei ole vaikeaa, sillä hyvin tehty huonekalu on ikuinen. Meille puu on materiaalina ainutlaatuinen. Se on lähes aina korjattavissa, ja sen elinikä on uskomattoman pitkä. Puu on mahdollista käyttää uudelleen monta kertaa, ja siitä voi muovata kerta toisensa jälkeen jotain aivan uutta.

Tätä varten olemme perustaneet ihanaverstaan. Se on työnimi tulevalle yrityksellemme, jonka tarkoituksena on valmistaa kestävän kehityksen mukaisia huonekaluja. Tavoitteemme on käyttää valmistukseen mahdollisimman paljon kierrätettyä puuta, jotta käytöstä poistunut materiaali saisi käsissämme kokonaan uuden elämän. Huonekalut valmistamme puusepän ammattitaidolla verstaallamme Helsingin Vallilassa. Aina ei tarvitse kuitenkaan rakentaa kokonaan uutta, ja tämän vuoksi myös korjaamme ja uudistamme vanhoja huonekaluja, joilla on vielä pitkä elämä edessään.

Olemme molemmat koulutukseltamme huonekalupuuseppiä, ja Eveliina on lisäksi ammatiltaan sisustusarkkitehti. Puutöiden ja sisustuksen ohella rakastamme muun muassa matkailua ja puhdasta luontoa, joista etenkin jälkimmäinen ohjaa vahvasti työntekoamme. Tahdomme säilyttää luonnon puhtauden ja metsien raikkauden myös tulevien sukupolvien nautittavaksi.

Yrityksemme on vasta rakennusvaiheessa. Ensi työksemme halusimme luoda blogin, jonne voimme jakaa kuulumisemme, ajatuksemme ja parhaat vinkkimme. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tälle matkalle!

Advertisements